Dobro dosli

aa

subota, 26. studenoga 2016.

BIĆETE NAM ZAHVALNE: Aposlutno svaka žena treba znati OVAj trik! Evo zašto…

56856


Jedan od najatraktivnijih dosadnih problema s bilo kojim konvencionalnim grudnjakom su žice koje izlaze i uzrokouju nelagodu, pa čak i modrice. Vi ne možete nositi one bez žica, oni nemaju istu potporu. Možda ste pokušali različite stvari, ali da li ste pokušali ovaj trik?

 
Sve što je potrebno je sanitarni uložak. Izrežite ga na manje dijelove i primijeniti ih na kraju žice. To će zadržati grudnjak i spriječiti da probija van.

OVO SU 4 ALTERNATIVNE UPOTREBE HIGIJENSKIH ULOŽAKA


Upijač znoja

Tko treba traku za glavu kada može koristiti sanitarni uložak? Vozač utrka Formula 1 Nico Rosberg, nosi uložak pod kacigom kako bi spriječio znoj da ne upadne u oči. Stilisti često stavljaju uloške unutar odjeće na slikanju kako bi apsorbirali znoj i zaustavili prsten koji se tvori oko pazuha. Modeli se znoje, kao i vi!

Improvizirani zavoj

Ako ste u divljini, a ne postoji apotekar u blizini, možete stvoriti zavoj od sanitarnog uloška. Samo ga omotati preko rane i možete nastaviti.

Ulošci na nogama

Ako patite od znojavih stopala, samo stavite uložak u svoje cipele i imat ćete svježa, čista i mirisna stopala. Jastučić upija znoj. Također genijalna ideja ako su vam cipele su malo velike.

 

Podloga za grudi





Ako dojite i imate sindrom curenja iz grudi, ne trošiti novac na jastučiće za grudi! Umjesto toga, izrežite uložak na pola i stavite u svoj grudnjak.

http://biljna-medicina.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar