Dobro dosli

aa

nedjelja, 27. studenoga 2016.

Izbacio je bivšu suprugu iz kuće vrijedne nekoliko miliona. Njena osvjeta? Plakaćete od smijeha!

f43f436


Znate one priče o muževima koji napuste svoje žene zbog  sekretarice? I ovo je jedna od tih priča.
Jake je nakon 37 goidna braka, ostavio svoju ženu Edith zbog sekretarice.

Njegova nova djevojka je zahtijevala da žive u milionima vrrijednoj vili. Jake je imao dobre advokate i pobijedio je Edith, te dobio kuću.

Edith je morala napustiti kuću u roku od 3 dana. Spakovala je svoje stvari, a treći dan je sjedila u trpezariji, pustila laganu muziku i jela škampe i kavijar uz bocu vina.

Došla je na ideju kako da se osveti. Stavila je kavijar i škampe u garnišlu svake sobe i smrad se počeo osjećati po cijeloj kući.

Jake i njegova nova djevojka nisu mogli posnijeti smrad i radili su sve da ga se riješe. Čistili, koristili osvježivače, izbacili tepihe, promijenili namještaj, ali džaba. Nakon nekog vremena posluga je dala otkaz i niko im nije želio doći u posjetu.

Željeli su prodati kuću, ali čak i uz smanjenje cijene nisu mogli naći kupca.  Nakon nekog vremena Edith je nazvala Jake-a koji joj je rekao sve o smradu kuće.

Ona ga je saslušala i rekla mu da joj mnogo nedostaje kuća i da je želi nazad, bez obzira na smrad. Jake je to jedva dočekao i dogovorili su predaju kuće. Advokati su sve riješili i kuća je pripala Edith.

Jake i njegova djevojka su sa radošću napustili kuću i premjestili stvari iz te kuće u svoj drugi dom. A da ne zaboravimo da su uz sve stvari, ponijeli sa sobom i garnišle.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar