Dobro dosli

aa

utorak, 29. studenoga 2016.

Ona se usudila odati TAJNI recept za lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva, koji farmaceuti ne žele da znate!

f34f34


Rak je jedna od najtežih bolesti, a hiljadama osoba se godišnje dijagnostikuje. Ipak, rak se liječi uspješno u mnogim slučajevima ako se na vrijeme otkrije.

Ono što će vam svi doktori savjetovati za liječenje raka je hemoterapija, tj. podvrgavanje zračenju. Istraživanja su pokazala da hemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboljeli od raka ne izvuku, baš zbog hemoterapije.

 
Niko vam neće reći da rak možete liječiti prirodnim putem zato što bi se tada većina ljudi okrenula prirodnom liječenju i farmaceutske kompanije ne bi zarađivale.Ali trebali biste znati da prirodno liječenje raka, uspješnije liječi rak. Ovaj recept je odličan i uspješan kod liječenja raka. Mnogi pacijenti su se izlliječili baš zbog upotrebe ovog recepta.

Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene ćelije,a ne uništava naše zdrave ćelije. Čisti jetru, krvne sudove, jača imuni sistem, jača moždane funkcije i pomaže oporavak onima koji su pretrpjeli srčani udar.


Sastojci

 
15 limuna
12 glavica bijelog luka
400 grama  klice pšenice
400 grama oraha
1 kg meda
Priprema

Stavite pšenicu u posudu i polijte sa vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.Nakon ovog perioda,sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite bijeli luk, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu sa drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

Upotreba: Ako bolujete od raka, uzimajte 2 kašike ove smjese na  svaka 2 sata. Podijelite ovaj recept i sa vašim prijateljima a za više postova o zdravlju slobodno posjetite našu stranicu češće. Hvala!

http://megagiga.info

Broj komentara: 6: