Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Samo JEDNA sjemenka dnevno vas SPAŠAVA od holesterola, bolesti srca i moždanog udara!

86765


Snažni antioksidansi iz sjemenke ovog ploda imaju sposobnost smanjiti visoku razinu holesterola i zaštititi nas od bolesti srca i moždanog udara.


 


U pitanju su sjemenke AVOKADA! Te sjemenke sadrže i spojeve koji umiruju čir na želucu. Uz to, ti spojevi sadrže antibakterijska i antivirusna svojstva što ih čini idealnima za sprječavanje gastritisa i drugih bolesti probavnog sustava.
Sjemenke sadrže i flavonol, antioksidans koji pomaže u sprječavanju i smanjenju rasta tumora.
One imaju sposobnosti da se bore protiv slobodnih radikala koji uzrokuju bolesti i starenje. Zapravo, proces starenja se njima može usporiti jer obnavljaju kolagen koji je jako važan za izgled kože.
Ljekovite sjemenke su korisne i za snižavanje razine šećera u krvi te pomažu u održavanju zdrave tjelesne težine. Neka istraživanja govore i da mogu smanjiti apetit, odnosno potrebu za hranom što je izvrsno ako želite smršaviti.


 


Najbolji način pripremanja je da najprije otvorite avokado, pažljivo izvadite sjemenke, stavite ih u plastičnu vrećicu i zdrobite. Nakon toga, stavite ih u blender i izmiksajte u fini prah. Takav prah možete posuti na svoje obroke kojima ćete dati puno zdravlja u svoj organizam.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor:http//megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar