Dobro dosli

aa

srijeda, 23. studenoga 2016.

Šokantne Zdravstvene Prednosti Kukuruzne SVILE Koje Sigurno Niste Znali A Trebali Biste!

235546g
Kukuruzna svila se nalazi u zelenom vanjskom pokrovu od kukuruza. Mnogi od nas jednostavno je bacaju jer smo u neznanju kakve brojne zdravstvene prednosti ima. Ovdje ćemo istaći neke od prekrasnih prednosti kukuruzne svile.

Sprječava kamenje u bubrezima

Bubrežni kamenci nastaju zbog nakupljanja malih kristala u bubregu. Kukuruzna svila pomaže u pravilnom protoku mokraće, što odvraća nakupljanje kristala. Ipak, to ne može ukloniti kamen koji već postoji u bubregu.

Pomaže u zgrušavanju krvi

Kukuruzna svila sadrži vitamin K koji pomaže zgrušavanju krvi. Kada se ozlijedite, ovaj vitamin osigurava da se ne izgubi previše krvi iz tijela tako što pomaže da se zgruša.

Kontrol šećera u krvi

Brojna istraživanja su potvrdila da kukuruzna svila ima potencijal kontrolisati razinu šećera u krvi. Osim podizanja razine inzulina, ona također pomaže u popravku oštećenih stanica gušterače, gdje se proizvodi inzulin.

Kontrola holesterola

Visoki holesterol povezan je s različitim bolestima srca. Dakle, trebate konzumirati kukuruznu svilu kako bi sebe zaštitili od komplikacija srca, kao i kontrolisali razinu holesterola u tijelu.

Diuretička svojstva

Diuretička svojstva svile pomoći će istjerati prekomjerne tekućine i toksine iz tijela, dakle otklanjanje opasnosti od zaraza mokraćnog sustava (IMS) i kardiovaskularnih bolesti.Izvor: narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar