Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 28. studenoga 2016.

UPOZORENJE: Idite liječniku ODMAH ako imate bilo koji od OVIH 10 znakova na svom tijelu!

8566565h


Naša jetra često pati zbog naših navika i modernog života.  Naše tijelo stalno šalje znakove upozorenja zbog kojih je potrebno poduzeti više brige za naše tijelo, jer je pretrpano toksinima i drugim opasnim tvarima.

Kada je jetra oštećena, to je čini nesposobnom za obavljanje svojih redovnih funkcija kao što su regulisanje probave, razine šećera u krvi i holesterola, proizvodnju proteina i neutralizaciju otrovnih tvari.

Dugo vremena jetra može nadoknaditi uticaj tih štetnih tvari na tijelo, ali nakon određenog vremenskog razdoblja počinju se  prikazivati neki simptomi koji ukazuju na oslabljenu funkciju jetre. Na taj način, naše tijelo očajnički moli za detoksikaciju.

Morate znati prepoznati znakove upozorenja i djelovati na vrijeme. Nema sumnje da je potrebno uklanjanje nakupljenih toksina kako bi vratili  pravilnu funkciju naših organa, a posebno jetre.

Dakle, ovo su najčešći simptomi koji ukazuju na oštećenje jetre, koji se ne smiju zanemariti:

    Svijetla i blijeda stolica
    Hronični umor
    Žučni napadi
    Hemoroidi ili proširene vene
    Bol ispod lopatica
    Bol u želucu nakon uzimanja masne hrane
    Bol iznad očiju
    Česte mučnine
    Gorak ukus u ustima nakon jela
U slučaju da primijetite neke ili više navedenih znakova upozorenja, morate uraditi detoksikaciju tijela što je prije moguće. Međutim, dobro bi bilo konzultirati se sa svojim liječnikom i provjeriti stanje jetre prije početka liječenja.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar