Dobro dosli

aa

nedjelja, 27. studenoga 2016.

Uklonite efikasno ožiljke sa bilo kojeg dijela svog tijela za manje od mjesec dana! (RECEPT)

235gfrg5


Ožiljci su rezultat prekida kontinuiteta kože koji se javljaju kao posljedica operacije, rana, opeklina i obično su trajno oštećenje.

Prisutnost ožiljaka za neke predstavlja estetski problem i zahtijeva milijun načina i tretmane kako bi ih uklonili.

Trenutno postoje mnogi tretmani, uključujući i estetske hirurgije za uklanjanje ožiljaka.Ali, ako ste među onima koji vole prirodne tretmane, onda ćemo vam ponuditi iznenađujuće prirodno liječenje, vrlo lako za pripremiti i nudi veliki broj prednosti.

 
Ako želite ukloniti ožiljke, koji čine da se osjećate neugodno, potrebno vam je sljedeće:

¼ šolje kokosovog ulja
¼ maslinovog ulja
1 kašika meda
Četiri kapi prirodnog ulja lavande
Priprema:



U lonac za kuhanje, dodajte kokosovo ulje, staviti na štednjak i uključite. Kada se kokosovo ulje potpuno otopi, dodajte ostale sastojke i miješajte drvenom kašikom dok ne dobijete homogenu smjesu.

Nakon toga, isključite vatru i izvadite lonac da se u potpunosti ohladi. Kada se ovaj proces obavi, staviti smjesu u frižider oko 20 minuta.

Vrlo je važno zadržati ovu kremu u zatvorenoj posudi. I to je to, imate svoju čarobnu kremu protiv svih vrsta ožiljaka. Sve što trebate učiniti je očistiti željeni prostor, primjeniti se izravno na ožiljke ili strija.

 
Morate primijeniti ovu kremu svaki dan, i ujutro i navečer, kako bi dobili željene rezultate.

Ako primijenite ovu kremu dnevno na zahvaćena područja bez preskakanja jednog dana, vidjet ćete kako ćete u kratkom vremenu postići rezultate i na kraju ožiljci će nestati.


http://prirodajelijek.com

Nema komentara:

Objavi komentar